محتوا > جلسه بهداشت( وبا و تب کریمه کنگو)

 جلسه بهداشت ( تب کریمه و وبا)
امروز چهارشنبه 8تیر ماه 1401 جلسه ای با حضور مسؤل بهداشت جناب آقای کاکایی با حضوری جمعی از والدین با موضوع بیماری های واگیر دار( وبا و تب کریمه کنگو و کزاز ) در سالن اجتماعات توانجو برگزار گردید.
در این جلسه نکته هایی در مورد علايم بیماری و راه های پیشگیری مطرح شد که به شرح ذیل می باشد.:
علائم بیماری
تب به همراه اسهال  3الی 4 بار در روز
خشکی دهان 
راه های پیشگیری از بیماری: عدم مصرف گوشت خام، عدم مصرف آب آلوده، آب های غیر آشامیدنی، غذاهای غیر مطمئن
در صورت علائم مشابه به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه فرمائید.
علائم بیماری تب کریمه کنگو
تب خونریزی دهنده، خونریزی های داخلی و خارجی و تب می باشد این بیماری درمناطق روستای مشترک بین دام و انسان می باشدو از طریق کشتن کنه روی بدن دام انتقال پیدا می کند 
در مناطق شهری از طریق لمس گوشت خام انتقال پیدا می کند.
راه های پیشگیری  از تب کریمه : عدم مصرف گوشت خام یا نیمه پخته شده، عدم کشتن کنه روی بدن دام، نگهداری گوشت خام قبل از مصرف به مدت 24 ساعت در یخچال، استفاده از دستکش زمان لمس گوشت و خرد گردن آن.
 نکته مهم برای بیماری کزاز این است که هر 10 سال می بایست واکسن کزاز تزریق شود. 

 

دیدگاه ها

شما می ‌توانید در مورد این مطلب نظر دهید